Snel, vakkundig
en betaalbaar.

 

Vragen of offerte? 
 010- 226 4163

Home | Tuinspecials | Zonnepanelen

Zonnepanelen

Floradek Tuinaanleg is exclusief dealer in de regio van hoogwaardige zonnepanelen van Brukbet-Solar. De zonnepanelen van deze gerenommeerde producent worden wereldwijd toegepast door bedrijven en particulieren. Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor iedere energie behoefte. Samen met u bepalen we hoeveel u gemiddeld verbruikt per jaar en hoeveel panelen u nodig heeft om in uw energieverbruik te voldoen. En wat u meer produceert dan nodig levert u weer aan uw energieleverancier. We verzorgen de levering, de montage en aansluiting op het netwerk. U heeft geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen en wellicht kunt u zelfs subsidie aanvragen voor de panelen. Indien u overweegt om met een zonneboiler te werken, dan krijgt u € 650,- aan subsidie op de aanschafkosten van de boiler (ong. €3.000,-)

Keuze uit veel panelen die maximaal renderen

De technologie op het gebied van zonnepanelen is de afgelopen jaren sterk verbeterd. We werken met de nieuwste (Zwitserse) technologie die maar op een ding is gericht: maximale opbrengst en lange levensduur. Zo krijgt u 25 jaar garantie op de werking van de zonnepanelen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u om energiezuinig te wonen en geld te besparen op de maandelijkse nota.

Neem contact op voor een vrijblijvend maatwerk advies

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor zonnepanelen voor uw woning. We rekenen exact uit hoeveel de aanschaf en installatiekosten zijn en hoe rendabel zonnepanelen voor u zijn. Goed voor het milieu en goed voor uw beurs. Vul onderstaand formulier in voor meer info.

Offerte aanvraag zonnepanelen