Portfolio Floradek

Portfolio van Floradek met voorbeelden van onze recente werken. Onder een overzicht van bestratingen en terrassen die we onlangs hebben gemaakt. Op  enkele foto’s zijn voegzand en andere materialen zichtbaar die wij achterlaten als de opdracht volbracht is.

Een kleine greep recente werken

Onder treft u enkele voorbeelden van bestratingen, terrassen, schuttingen, hekwerk, tuinhuis en overkapping. gemaakt. die we onlangs hebben gemaakt. Bekijk onze andere pagina’s voor meer informatie over bestrating en aanleg terras, plaatsen van tuinhuis en blokhut, schutting en hekwerk of overkapping en aanbouw. Ook plaatsen wij tuinverlichting voor een fijne en warme sfeer in uw tuin en voor vele soorten grondwerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht.

Complete tuinaanleg met bestrating, borders, verlichting en bloembakken

Voor de aanplant van bomen, planten en struiken maken wij borders waar u de tuin . We maken uw borders met opsluitbanden, palissaden of met muur-of betonelementen. Voor een nette afwerking van uw bestrating gebruiken wij betonbanden om verzakkingen te voorkomen. Wij leveren betonbanden, palissaden en complete elementen in verschillende kleuren en maten, geschikt voor het maken van een grindpad, opsluiten van bestrating of terras en de afwerking van bloembakken en borders. Afhankelijk van uw keuze en passend bij het eventuele tuinontwerp. Voor het maken van een tuinontwerp kunt u gebruik maken van beschikbare tekenprogramma’s online, maar we kunnen ook een tuinontwerp voor u maken indien u wenst.

Bekijk meer werken van ons

Aanvraag offerte 

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om een helder advies te geven welke aansluit bij uw eigen wensen. We komen graag langs bij u om alle mogelijkheden te bespreken die passen binnen uw budget. Zekerheid vooraf en geen onverwachte verrassingen achteraf. Vul onderstaand formulier in en we helpen u graag verder.