Snel, vakkundig
en betaalbaar.

 

Vragen of offerte? 
 010- 226 4163

Tuinhuis of blokhut

Home | informatie | Tuinhuis en blokhutten

Tuinhuis en blokhutten

Tuinhuis en blokhutten op maat gemaakt voor tuin of terras. Creëer meer opbergruimte of extra ruimte met een leuk huisje als extra tuinverblijf. Wij maken het voor u. Flora maakt een tuinhuis of blokhutten op maat. We leveren een groot assortiment tuinhuisjes in alle soorten en maten. U kunt kiezen voor diverse houtdiktes en voor geïmpregneerd hout voor een onderhoudsvrij geheel. U kunt ook zelf een tuinhuisje aanschaffen, dan zetten we deze voor u op de gewenste plaats. Uiteraard zorgen we eerste voor een solide funderingsstrook en een degelijke vloer, zodat ook bij overvloedige regen het tuinhuisje droog blijft.

Inrichting van uw tuinhuisje

In het huisje zelf maken we naast de vloer ook uw verlichting en eventuele schappen voor het opbergen van uw spullen. Maar we maken ook een werkbank met een gereedschap-achterwand. Kunt u fijn zelf klussen als we weg zijn! Onze timmermannen maken alles op maat en naar eigen wens. Onder ziet u enkele voorbeelden van veel gekozen tuinhuisjes die wij plaatsen.

Offerte en advies voor tuinhuis en blokhutten

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om een helder advies te geven over een tuinhuis en blokhutten welke aansluit bij uw eigen wensen. We komen graag langs bij u om alle mogelijkheden te bespreken die passen binnen uw budget. Zekerheid vooraf en geen onverwachte verrassingen achteraf. Daar kunt u op bouwen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.