Tuinhuis en blokhut

Tuinhuis en blokhutten op maat gemaakt voor tuin of terras. Creëer meer opbergruimte of extra ruimte met een leuk huisje als extra tuinverblijf. Wij maken het voor u. Floradek maakt een tuinhuis of blokhutten op maat. We leveren een groot assortiment tuinhuisjes in alle soorten en maten. U kunt ook kiezen om zelf een tuinhuis als bouwpakket te kopen, dan zetten we deze voor u in elkaar. U kunt kiezen voor diverse houtdiktes en voor geïmpregneerd hout voor een onderhoudsvrij geheel. U kunt ook zelf een tuinhuisje aanschaffen, dan zetten we deze voor u op de gewenste plaats. Uiteraard zorgen we eerste voor een solide funderingsstrook en een degelijke vloer, zodat ook bij overvloedige regen het tuinhuisje droog blijft.

De inrichting en verlichting van uw tuinhuis

In het tuinhuis kunnen wij een betonnen of houten vloer maken, verlichting aanleggen en rekken of planken maken voor het opbergen van uw spullen. Maar we maken ook een werkbank met een gereedschap-achterwand als u dat wenst. Kunt u fijn zelf klussen als we weg zijn! Onze timmermannen maken alles op maat  naar uw eigen wensen. Onder ziet u enkele voorbeelden van veel gekozen tuinhuisjes die wij plaatsen.

Tuinhuis
Tuinhuis

We maken ook uw bestrating en terras 

Wij maken uw complete tuin snel en vakkundig. Terras, bestrating of verlichting, we maken het op maat voor u. Voor de aanplant van bomen, planten en struiken maken wij borders in de tuin of rondom de woning. Wij leveren al het materiaal voor uw tuin, zoals bestrating, schuttingen en elementen voor het maken van bloembakken. U knut ook zelf materiaal kopen die wij voor u verwerken tot een mooie tuin. Voor een leuk tuinontwerp kunt u gebruik maken van de vele tekenprogramma’s online, maar we kunnen ook een tuinontwerp voor u maken indien u dit wenst.

Offerte en advies voor tuinhuis en blokhut

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om een helder advies te geven over een tuinhuis en blokhutten welke aansluit bij uw eigen wensen. We komen graag langs bij u om alle mogelijkheden te bespreken die passen binnen uw budget. Zekerheid vooraf en geen onaangename verrassingen achteraf. Daar kunt u op bouwen. U kunt contact opnemen via het contactformulier of via de telefoon. We helpen u graag verder.