Bestrating en terras

Floradek Tuinaanleg maakt uw bestrating en terras snel en vakkundig. We maken alle soorten bestrating en terrassen, zoals sierbestrating, tuinterras, oprit en paden rondom de woning. We verwerken alle soorten tegels, klinkers en stenen met de grootste zorg. Uiteraard verzorgen wij de afwatering en maken indien nodig nieuwe afvoeren. Ook verzorgen wij het complete leidingwerk in de tuin of rondom de woning

Floradek Tuinaanleg levert en maakt alle soorten bestrating

We leveren betontegels in alle soorten, kleuren en maten. Voor een strak, simpel en tijdloos design van uw tuin of terras. De meeste betontegels zijn verkrijgbaar met en zonder facet. De betontegels zijn duurzaam geproduceerd, van hoge kwaliteit en te gebruiken voor vele toepassingen en goed te combineren met andere tuintegels. Strakke betontegels in diverse formaten, bv. 40×40, 50×50, 60×60 en zelfs 80×80 cm. Door het grootformaat creëert u meer ruimte en een fraaie uitstraling voor uw tuin en terras. De betontegels zijn in verschillende neutrale kleuren verkrijgbaar, passend bij iedere tuininrichting en meubilair.

Bestrating en terras
Bestrating en terras
Bestrating en terras
Bestrating en terras
Bestrating en terras

Betontegels zijn de basis voor een solide bestrating en terras. maak een warme sfeer of een fraaie Italiaanse betonlook tegels in diverse formaten, die ook geschikt voor een wildverband patroon. Creëer de mooiste sfeer in uw tuin met warme Toscaanse kleuren of een prachtige natuursteen look met deze robuuste betontegels. De tegels zijn leverbaar met een extra coating laag waardoor groenaanslag en vuil makkelijker te verwijderen zijn. U kunt ook kiezen uit keramische buitentegels. Deze zijn duurder in aanschaf maar door de ondoordringbare toplaag is zijn de tegels ideaal om schoon te maken en bestendig tegen vet, vuil en vorst. Keramische buitentegels zijn in vele looks en formaten verkrijgbaar.

Een kleine greep uit ons werk

Onder treft u enkele voorbeelden van bestratingen en terrassen die we onlangs hebben gemaakt. Op de meeste foto’s is nog voegzand zichtbaar die wij achterlaten als de bestrating is gelegd. Voegzand is in meerdere kleuren verkrijgbaar en moet stapsgewijs worden ingewassen om hoeken en randen van de tegels te ondersteunen. 

contact

We maken naast uw bestrating en terras ook borders, tuinpaden en bloembakken

Voor de aanplant van bomen, planten en struiken maken wij borders waar u de tuin . We maken uw borders met opsluitbanden, palissaden of met muur-of betonelementen. Voor een nette afwerking van uw bestrating gebruiken wij betonbanden om verzakkingen te voorkomen. Wij leveren betonbanden, palissaden en complete elementen in verschillende kleuren en maten, geschikt voor het maken van een grindpad, opsluiten van bestrating of terras en de afwerking van bloembakken en borders. Afhankelijk van uw keuze en passend bij het eventuele tuinontwerp. Voor het maken van een tuinontwerp kunt u gebruik maken van beschikbare tekenprogramma’s online, maar we kunnen ook een tuinontwerp voor u maken indien u wenst.

Offerte en advies

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om een helder advies te geven welke aansluit bij uw woonwensen. We komen graag langs bij u om alle mogelijkheden te bespreken die passen binnen uw budget. Zo heeft u zekerheid vooraf en geen onverwachte verrassingen achteraf. Mail of bel ons en we helpen u graag verder met een degelijk advies en een scherpe offerte.