Grond en graafwerk

Degelijk grond en graafwerk is de basis van een goede tuin. Vaak is het nodig om de tuin te verhogen door verzakking. Floradek kan u van dienst zijn met alle grondwerken, zowel bij werkzaamheden die met de hand uitgevoerd moeten worden als voor machinale werkzaamheden.

De basis voor de aanleg van uw tuin

Bij het aanleggen van een tuin is het grondwerk erg belangrijk. Zo moet het oppervlak van de tuin bijvoorbeeld mooi egaal zijn om de tuin te kunnen bestraten. Het is wel belangrijk om het grondwerk zo te maken dat regenwater goed afgevoerd kan worden. Zowel op natuurlijke wijze, maar ook door het maken van afvoeren, die worden aangesloten op de riolering. We maken de grond en mooi gelijk en kunnen een toplaag met aarde aanbrengen voor een gazon of voor beplanting. Floradek heeft jarenlange ervaring met grond en graafwerk. U kunt ons inzetten voor leidingwerk, het egaliseren of verhogen van uw tuin en de aanleg van bestrating, paden of een terras.

Uiteenlopend grondwerk

Ook voor andere grondwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld een vijver of zwembad aanleggen? Wij kunnen u voorzien van een graafmachine inclusief machinist die dit snel en secuur voor u kan doen. Ook kunt u ons inschakelen voor het aanleggen van drainage of voor het graven van sleuven ten behoeve van uw riolering. Ook het aanleggen van een oprit of één of meerdere parkeerplaatsen behoort tot de mogelijkheden.

We komen graag bij u langs om u te advideren over grond en graafwerk

Net zoals uw woning een goede fundering nodig heeft, heeft uw tuin dat ook. Zorg er dus voor dat de grondwerkzaamheden voor uw tuin goed uitgevoerd worden. Iedere grondsoort behoeft weer een andere aanpak, dus zorg ervoor dat er altijd eerst proefboringen worden gedaan om de juiste aanpak te bepalen. Ook een bodemonderzoek is van belang om te bepalen welke meststoffen u het beste kunt gebruiken. We komen graag langs bij u om alle mogelijkheden te bespreken die passen binnen uw budget. Vragen of grond en graafwerk of iets wilt u iets anders weten uw tuin? Neem dan contact met ons op.