Schutting en tuinscherm
In alle maten en varianten

Houten schutting 

Een houten schutting of tuinscherm biedt privacy en beschutting tegen de wind. Flora maakt uw schutting geheel op maat en maken indien gewenste en volledig geïntegreerde deur of tuinpoort. De schuttingen plaatsen wij tussen ingegraven betonpilaren voor maximale stevigheid en langdurig gebruik. De pilaren zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar. Het hout dat wij gebruiken heeft het houtkeurmerk en is onder hoge druk impregneert. Zo hoeft u nooit meer u schutting te schilderen of oliën. Ideaal in onderhoud dus. We kunnen met het zelfde houtsoort ook u tuinhuis, overkapping of bloembak maken, voor een prachtig en passend geheel.

Floradek Tuinaanleg maakt uw houten schutting en hekwerk op maat 

Of het nu gaat om een degelijk plankenscherm of een stijlvol designscherm, we bieden de beste keuze in tuinschermen en schuttingen en maken het op maat voor uw tuin. Naast houten tuinschuttingen maken wij ook afscheidingen van kunststof (composiet), natuurlijke afscheidingen en schuttingen van beton.

 

Schutting en hekwerk
Schutting en hekwerk
Schutting en hekwerk
Schutting en hekwerk

Beton schanskorf schutting

Schanskorf schuttingen zijn helemaal van deze tijd en voegen een decoratief element toe aan uw tuin. De korven kunnen een gehele afscheiding vormen of mooi worden geintegreed in een schutting van hout of beton. De schanskorven kunnen worden gevuld met Noors graniet of  met andere steensoorten. De schanskorf behoeft weinig onderhoud en geven de tuin een hele natuurlijke uitstraling.

Floradek Tuinaanleg Rotterdam
20171008_112808-res
Floradek Tuinaanleg Rotterdam

Houten schutting en hekwerk van hardhout

Floradek Tuinaanleg levert ook een compleet programma hardhout. Dit hardhout is afkomstig uit duurzaam beheerde bosgebieden. De hardhout soorten die wij gebruiken worden zijn duurzaam , sterk en hebben een warme uitstraling. Van tuinschermen in rechte en toog uitvoering, met of zonder trellis (latwerk), volledig hardhouten trellis schermen of betonijzer trellis, we maken het allemaal op maat voor uw tuin. Het is natuurlijk ook mogelijk om van losse planken en palen een degelijke schutting te maken. Ook zijn lage tuinafscheiding zijn er reliëf hekjes of losse planken met palen mogelijk. Om hoogteverschillen in de tuin of aan de slootkant op te vangen, kun je de hardhouten damwanden of fijn bezaagde planken gebruiken. Een mooie hardhouten vlonder kun je maken met de vlonder tegels of de geprofileerde dekdelen. Doordat er palen en regels leverbaar zijn in diverse afmetingen kunnen we ook pergola’s of houtconstructies maken naar eigen inzicht.

Schutting en hekwerk
Schutting en hekwerk
Schutting en hekwerk

We maken uw bestrating maar ook de borders, tuinpaden en bloembakken

Voor de aanplant van bomen, planten en struiken maken wij borders waar u de tuin . We maken uw borders met opsluitbanden, palissaden of met muur-of betonelementen. Voor een nette afwerking van uw bestrating gebruiken wij betonbanden. Wij leveren betonbanden, palissaden en complete elementen in verschillende kleuren en maten, geschikt voor het maken van een grindpad, opsluiten van bestrating of terras en de afwerking van bloembakken en borders. Afhankelijk van uw keuze en passend bij het eventuele tuinontwerp. Voor het maken van een tuinontwerp kunt u gebruik maken van beschikbare tekenprogramma’s online, maar we kunnen ook een tuinontwerp voor u maken indien u wenst.

Offerte en advies

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om een helder advies te over het maken en plaatsen van een schutting en hekwerk welke aansluit bij uw eigen wensen. We komen graag langs bij u om alle mogelijkheden te bespreken die passen binnen uw budget. Zekerheid vooraf en geen onverwachte verrassingen achteraf. U kunt contact opnemen via het contactformulier of via de telefoon. We helpen u graag verder.