Geniet langer van de tuin
Met een comfortabele overkapping

Overkapping

In de zomermaanden lekker lang genieten van uw tuin? Dat kan met een overkapping of serre van hout, glas of steen. Een overkapping of serre plaatsen is nagenoeg bij iedere woning bij voldoende ruimte in de tuin. Het geeft u de gelegenheid om te genieten van de tuin en goed beschermd te zijn tegen wind en regen. 

Vergroot uw woonkamer met een serre 

Een serre plaatsen kan u veel voordelen opleveren. Op een regen- of stormachtige dag kunt u toch lekker ‘buiten’ zitten. Hetzelfde geldt voor een zonnige winterdag. Een serre vormt een permanente uitbreiding van uw woning. U vergroot met een serre de oppervlakte van uw woning. Een serre is ideaal als extra vertrek om bijvoorbeeld lekker te kunnen relaxen, maar ook biedt een serre een uitkomst om bijvoorbeeld een extra werkruimte te creëren. Daarnaast vergroot u met een serre niet alleen de oppervlakte, maar ook nog eens de waarde van uw woning.

Een overkapping voor de tuin

Waar een serre een uitbreiding van uw woning is, kan een overkapping meer gezien worden als een uitbreiding van uw tuin. U kunt de overkapping bijvoorbeeld laten grenzen aan uw garage en op die manier een ideale plek creëren om lekker te zitten. Ook is een overkapping functioneel, want u kunt hier prima uw tuinmeubelen onder laten staan op regenachtige dagen. 

We maken uw overkapping en bestrating 

Wij maken uw overkapping snel en vakkundig en kunnen ook een terras, de bestrating of verlichting aanleggen. We maken het op maat voor u. Voor de aanplant van bomen, planten en struiken maken wij borders in de tuin of rondom de woning. Wij leveren al het materiaal voor uw tuin, zoals bestrating, schuttingen en elementen voor het maken van bloembakken. U kunt ook zelf materiaal kopen die wij voor u verwerken. Voor een tuinontwerp kunt u gebruik maken van de vele tekenprogramma’s online, maar we kunnen ook een tuinontwerp voor u maken indien u dit wenst.

Advies en offerte 

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om een helder advies te geven over een overkapping in de tuin welke aansluit bij uw wensen. We komen graag langs bij u om alle mogelijkheden te bespreken die passen binnen uw budget. Zekerheid vooraf en geen onaangename verrassingen achteraf. Daar kunt u op bouwen. U kunt contact opnemen via het contactformulier of via de telefoon. We helpen u graag verder.