Nova5 116S (Small)

Tuinverlichting

Van uw tuin wilt u natuurlijk niet alleen overdag kunnen genieten, maar ook in de avonduren. Tuinverlichting aanleggen biedt dan een uitstekende uitkomst. Handig in het donker en natuurlijk sfeervol in de tuin. We leggen uw complete tuinverlichting aan met kwalitatieve merken voor langdurig gebruik zonder gedoe.

Zuinige led verlichting

Bent u van plan tuinverlichting te plaatsen bij uw huis? Neem dan contact op met Floradek Tuinaanleg. Wij weten niet alleen de juiste sfeer te creëren, maar hebben ook nog eens zeer zuinige Ledverlichting met lichtsensoren en een afstandsbediening in ons assortiment. Hiermee bespaart u op uw energiekosten en heeft u eenvoudig de controle over de verlichting in uw tuin. U kunt de verlichting ook in- en uitschakelen op vaste tijden of middels een lichtsensor.

Tuinverlichting
Tuinverlichting
Tuinverlichting

Sfeer en veiligheid

U kunt tijdens zomermaanden dan tot laat in de avond nog genieten van het mooie weer en uw tuin. Maar tuinverlichting zorgt niet alleen voor sfeer, maar ook voor veiligheid. Uw tuin is goed verlicht, zodat u ’s avonds goed kunt zien waar u loopt en obstakels kunt vermijden. Ook kunnen wij buitenlampen met sensoren voor u aanbrengen, die bij beweging direct worden ingeschakeld. Dit maakt uw huis een stuk minder aantrekkelijk voor inbrekers en dus veiliger.

Vele soorten ledverlichting 

U kunt kiezen uit een ruime collectie verlichting voor uw tuin, zoals grondspots, staande verlichting, wandverlichting en decklights. Alle lichten zijn led, dus energiezuinig. De meeste lampen zijn op afstand te bedienen of via schakelen zichzelf aan en uit via een tijdschakelaar. U kunt ook kiezen om enkele bewegingsmelders erbij te plaatsen en aan te sluiten op de verlichting.
Tuinverlichting
Tuinverlichting
Tuinverlichting
Tuinverlichting

We maken naast tuinverlichting ook uw overkapping of bestrating 

Wij maken uw overkapping snel en vakkundig. We kunnen ook het terras, de bestrating of verlichting aanleggen. We maken het op maat voor u. Voor de aanplant van bomen, planten en struiken maken wij borders in de tuin of rondom de woning. Wij leveren al het materiaal voor uw tuin, zoals bestrating, schuttingen en elementen voor het maken van bloembakken. U kunt ook zelf materiaal kopen die wij voor u verwerken. Voor een tuinontwerp kunt u gebruik maken van de vele tekenprogramma’s online, maar we kunnen ook een tuinontwerp voor u maken indien u dit wenst.

Advies en offerte voor tuinverlichting

Tuinverlichting aanleggen om extra sfeer en veiligheid in úw tuin te creëren? Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om een helder advies te geven welke aansluit bij uw eigen wensen. We komen graag langs bij u om alle mogelijkheden te bespreken die passen binnen uw budget. Zekerheid vooraf en geen onverwachte verrassingen achteraf. Daar kunt u op bouwen. U kunt contact opnemen via het contactformulier of telefonisch. We helpen u graag verder.