Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is een belangrijk aspect voor behoud en verbetering van de tuin. We zijn al vele jaren gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen en bestrating. We zorgen ervoor dat uw tuin er weer prachtig uitziet na een frisse opknapbeurt. We maken uw tegels grondig schoon en egaliseren het terras of looppad bij verzakkingen. We verzorgen het snoeiwerk van het groen in de tuin en bemesten de bomen en planten. De borders worden weer netjes gemaakt en voorzien van een fijne kiezel of houtschors. Mooi om te zien en onkruid krijgt nauwelijks kans. Ook de schutting of andere erfafscheidingen maken we weer in orde. Bij schade kunnen we kapotte plankdelen vervangen of de schutting weer rechtzetten na een flinke storm. Uw tuinhuis of overkapping kan ook worden opgeknapt, en opnieuw geschilderd. Het dak of de dakshingles kunnen worden vervangen of gerepareerd. Kortom uw tuin ziet er weer prachtig uit en om er weer zorgeloos van te genieten. 

Reinigen, voegen en coaten van uw bestrating

We verwijderen met een hogedrukreiniger groenaanslag en vuil van de tegels en voegen de tegels opnieuw in met voegzand of een speciale voegkorrel op kleur. Nadat het vuil is verwijderd kunnen we de tegels coaten met een hoogwaardige coating. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de toplaag van de tegel wordt afgesloten waardoor vocht en vuil nauwelijks kunnen intrekken en het terras langer mooi blijft.

Snoeien en verwijderen van bomen planten en struiken

Snoeien van een heg, boom, of struik vraagt om specifieke vakkennis. Het inkorten of afsnijden van bomen en planten moet goed worden uitgevoerd en verschilt per soort. Sommige planten of struiken moeten enkel geknipt worden, terwijl andere soorten afgetopt moeten worden voor een beter resultaat. Bij bomen gebeurt het normaal gezien door middel van de afzaging van de takken. Het snoeien van groen kan in alleen in bepaalde perioden in het jaar, dus het is aan te raden om dit aan onze ervaren vakmensen over te laten. Bovendien nemen we ook het het al het groen- en snoeiafval mee.

Egaliseren van de bestrating

Een egaal terras is belangrijk voor uw veiligheid en een goede afwatering van regenwater. Losliggende tegels zijn niet alleen gevaarlijk, maar ook regenwater zorgt ervoor dat de ondergrond sneller wegspoelt. Laat daarom u terras, oprit op looppaden door ons opnieuw bestraten. Dit kan met nieuwe tegels, maar we kunnen ook de bestaande tegels of klinkers een opknapbeurt geven door ze te reinigen en impregneren. We egaliseren de ondergrond met een speciale grondverbeteraar en zorgen voor een goede afwatering. Floradek maakt het weer mooi!

Vervangen van planken en schuttingdelen

Is uw schutting beschadigd, staat deze scheef of zijn delen van het hout aangetast? We herstellen de schutting snel en vakkundig en zorgen ervoor dat de schade niet groter wordt en uiteindelijk de gehele schutting vervangen moet worden. Wij vervangen  planken en scherm en indien nodig vervangen we de grondpalen. Ook deuren en poorten in de schutting kunnen door ons worden hersteld of vervangen. Wilt een geheel nieuwe schutting laten plaatsen? Hiervoor kunt u ook bij ons terecht.

Portfolio
Portfolio

Wilt u de tuin een opknapbeurt geven?

Vul onderstaand formulier in en we komen langs om de mogelijkheden met u te bespreken. We werken al vele jaren in de regio Rotterdam, maar hebben ook veel klanten ook in de regio Delft, het Westland en in de provincies Zeeland en Noord-Brabant. Kies voor de beste prijs en kwaliteit bij Floradek.